2 min.
image_pdfimage_print

“La mirada del agua” és el nom de l’última creació literària de la periodista i directora teatral veneçolana Marianella Yanes, un recull de contes on l’aigua sempre té el protagonisme i genera un discurs divers per a fer reflexionar a la humanitat.

portada del llibre quqe es presentarà a Altafulla aquest dissabte 22 d’octubre.

El nou llibre, publicat per La Banya Edicions, es presentarà aquest dissabte 22 d’octubre a les 12.30h a les antigues escoles Teresa Manero d’Altafulla. Hi participaran la pròpia autora, el seu editor i dos lectors especials que llegiran fragments de dos dels contes. Acabat l’acte, es convidarà als assistents a un vermut.

La urgència de col·lectivitzar la problemàtica de l’aigua, com a element de controvèrsia a les polítiques del nou Mil·lenni, va portar a la Marianella a investigar sobre aquest element. El planeta blau és cada cop més àrid, s’asseca, i la realitat propera pot ser molt dramàtica com intenta explicar al lector aquesta obra de 152 pàgines que a més conté una desena d’il·lustracions realitzades per Lilian Rosales per obrir cadascun dels capítols.

Foto de Marianella Yanes. Autor: Liam Kane.

L’autora del llibre, Marianella Yanes, és nascuda a Veneçuela però fa anys que viu a Altafulla on ha realitzat diverses activitats culturals vinculades amb la literatura i el teatre. Com a escriptora, també es autora, entre altres, dels llibres “The Last Drop: the polítics of Water” i “Tango: sex and rythm of the city”, ambdós publicats conjuntament amb el periodista i historiador Mike Gonzalez.