2 min.
image_pdfimage_print

Cartell oficial de les Jornades.

 

Vuit restaurants participaran a les primeres Jornades Gastronòmiques del Bolet d’Altafulla que s’inicien aquest divendres 10 de novembre i que es prolongaran durant dues setmanes. Aprofitant que el bolet és un producte català i que en molts casos es fa en aquesta època de l’any, l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Altafulla, ha programat aquest punt de trobada culinari.

Els vuit restaurants oferiran fins el proper 26 de novembre un plat concret o tot un menú, dependent de cada establiment, que té el bolet o bolets com a protagonistes. Són els restauranta Blau, Bruixes de Burriac, El Raconet, Pizzeria Jauja, La Volta, Maritime Beach Club, Hotel Oreneta i Voramar. Els qui participin a les jornades, a més podran guanyar un sopar o dinar per a dues persones al restaurant que decideixin prenent part al concurs d’Instagram que ha convocat l’ajuntament per aquesta ocasió.

Aquest dijous s’ha fet la presentació d’aquestes primeres Jornades Gastronòmiques del Bolet d’Altafulla als mitjans de comunicació, amb un petit tast dels plats que han ofert els restauradors i uns vins escollits per Gourmet Foods de Mariscal Sarroca, establiment de productes selectes i de qualitat d’Altafulla.

Us podeu descarregar el programa sencer de les Jornades AQUÍ

 

Imatge de la presentacxió amb la participació dels restauradors que hi prenen part.