Altafulla inicia el cicle de xerrades ‘Mòbils, eines digitals i xarxes socials a casa’ a les escoles de Primària

Ha començat ja el cicle de xerrades titulat ‘Mòbils, Eines Digitals i Xarxes Socials a Casa’ a les escoles de Primària d’Altafulla. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Àrea d’Educació i Salut de l’ajuntament, té com a objectiu educar els alumnes i les seves famílies sobre l’ús responsable i segur de les tecnologies digitals i les xarxes socials.

El programa de xerrades està dissenyat precissament per proporcionar informació i consells pràctics sobre com gestionar l’ús de mòbils i altres dispositius digitals a casa, així com per fomentar una interacció saludable amb les xarxes socials. Durant les sessions, es tractaran temes com el temps d’ús, els riscos associats a l’ús inadequat de les tecnologies, la privacitat en línia i la importància de mantenir una comunicació oberta entre pares i fills.

Les xerrades seran impartides per Santi Serrano, Màster en Educació i Tecnologia, qui compartirà les seves experiències i coneixements per ajudar les famílies a crear un entorn digital segur i equilibrat.

Aquest cicle de xerrades és una resposta a les preocupacions creixents sobre l’impacte de les tecnologies digitals en el desenvolupament i benestar dels nens. L’Ajuntament d’Altafulla espera que aquesta iniciativa contribueixi a una millor comprensió i gestió de les eines digitals per part de tota la comunitat educativa.

Al voltant d’aquesta temàtica, us convidem a llegir aquest article que hem publicat recentment en aquesta revista.