< 1 min.
image_pdfimage_print

Amb motiu del dia internacional contra la violència envers les dones, s’estan organitzant actes diversos a totes les poblacions i, entre elles, Altafulla. Així doncs, el proper 25 de novembre s’ha previst la lectura d’un Manifest a les 18.00h a la plaça del Pou que serà retransmès en directe per Altafulla Ràdio. L’acte es clourà amb la il·luminació de l’edifici de l’ajuntament en color lila.

Una hora més tard, a les 19.00h i a través del canal de Youtube de l’ajuntament, es podrà veure la performance “No puc més” a càrrec del grup de teatre social “+ a prop” de Mans per l’Acció Solidària d’Altafulla.

De manera prèvia a la celebració d’aquests dos actes el 25 de novembre, als tòtems informatius de Botigues de Mar, la Portalada i el Roquissar, a més d’un de provisional a la plaça del Pou, hi haurà un cartell on qui vulgui podrà deixar els seus missatges i reflexions sobre la violència masclista. Aquestes accions es complementaran a més amb una exposició adreçada als alumnes de l’Institut d’Altafulla que, sota el títol “Violència masclista en la parella: desmuntem mites?”, estarà instal·lada del 23 de novembre al 4 de desembre.