2 min.
image_pdfimage_print

El consistori d’Altafulla, així com altres municipis de la costa del Baix Gaià, es troben immersos en una campanya de promoció turística a la capital d’Andorra. La 44a Fira de Turisme d’Andorra ha obert les seves portes aquest divendres i es mantindrà activa fins diumenge 29 al Parc Central d’Andorra la Vella.

En aquesta ocasió, els municipis de Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà es promocionen conjuntament sota l’entitat Baix Gaià i el Patronat Costa Daurada de la Diputació de Tarragona. Aquesta unió respon als èxits aconseguits en les fires de turisme celebrades a Pamplona, Bilbao i Lyon al llarg d’aquest any.

Els cinc municipis compten amb un estand compartit amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Costa Daurada, on presenten la seva oferta turística particular per a cada localitat. Aquesta col·laboració permet als visitants conèixer les meravelles que ofereix aquesta regió del litoral tarragoní.

A més de les propostes turístiques, els visitants podran gaudir d’una degustació d’oli verge extra 100% arbequina, amablement cedit per la cooperativa Verge de les Neus de la Nou de Gaià, que es troba dins de la denominació d’origen Siurana.

La Fira d’Andorra la Vella ocupa una àrea d’uns 12.000 m2 i pot acollir més de 150 expositors, procedents d’Andorra i d’altres indrets del món. Els sectors representats abasten àmbits com el turisme, l’oci, l’esport, el lleure, l’automòbil, el comerç, l’alimentació, així com institucions públiques i privades, entitats i associacions.

Cal destacar la presència d’una gran varietat de destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, empreses de transport i establiments hotelers, que converteixen aquesta fira en una finestra única per a descobrir noves oportunitats de viatge i d’oci.