2 min.
image_pdfimage_print

El compte enrere ha començat per a l’esdeveniment cinematogràfic més esperat de l’any a Altafulla: la II Mostra Internacional de Curtmetratges d’Animació, el Festival Ànima Fest. Els dies 26 i 27 de gener, el municipi es convertirà en el centre d’atenció per als amants de l’animació en petit format.

L’organització, liderada per la productora altafullenca Most Wanted Studio, està treballant incansablement per garantir que tot estigui llest quan arribi la data del festival. La programació d’aquesta edició promet sorprendre i captivar a un públic divers amb una passió compartida per l’animació.

Una de les grans novetats d’aquest any és la secció ‘Panorama’, que presenta curtmetratges amb importants premis i reconeixements en el circuit de festivals de cinema. A més, molts d’ells són candidats o nominats als prestigiosos premis Bafta, Cèsar i Òscars. El divendres a la tarda, els espectadors tindran l’oportunitat de veure les següents obres en aquesta secció no competitiva:

  • ’27’, de Flora Anna Buda.
  • ‘Cuddle’, de Margo Reumont.
  • ‘Dog Apartment’, de Pritt Tender.
  • ‘Ice Merchants’, de Joao González.
  • ‘Way Better’, de Skirmanta Jakaité.

Fotograma de “27” de Flora Anna Buda.

 

La secció ‘Infantil’ ofereix el popular taller CreÀnima, una experiència d’iniciació a l’animació per als més petits. Aquest any, els joves participants treballaran junts per crear una peça col·lectiva d’animació. Les projeccions d’aquesta secció inclouen els següents títols:

  • ‘The Goose’, de Jan Mika.
  • ‘Entre deux soeurs’, de Clément Céard i Anna-Sophie Gousset.
  • ‘Le tout petit voyage’, d’Emily Worms.
  • ‘Bird drone’, de Radheya Jagatheva.
  • ‘Apocalypse dog’, d’Azziliz le Clainche.

La secció ‘Documental’ ofereix una visió única del món a través de l’animació, amb títols com ‘Estigma’ d’Aida Argüelles i ‘Diari d’un operador cinematogràfic’ de Dani Seguí.

Fotograma de “The Goose” de Jan Mika.

 

Finalment, la secció de ‘Ciència-ficció’ es divideix en dues parts per incloure les nombroses i impressionants propostes. Amb nominacions als Goya i altres reconeixements, aquesta secció promet oferir una experiència única als amants del gènere. Alguns dels curtmetratges inclosos són ‘Phanorama’ d’Alex Rei i ‘Amarradas’ de Carme Córdoba.

Aquestes són només algunes de les emocionants projeccions que els espectadors podran gaudir al Festival Ànima Fest d’Altafulla. Amb una programació diversificada i de gran qualitat, aquest esdeveniment promet satisfer les expectatives del públic de totes les edats i interessos.

No oblideu reservar les vostres entrades i participar en aquesta celebració única de l’animació. La II Mostra Internacional de Curtmetratges d’Animació d’Altafulla és una oportunitat imperdible per explorar el món fascinant de l’animació en petit format.

Venda d’entrades de l’Anima Fest

web del festival