< 1 min.
image_pdfimage_print

Amb l’objectiu de vincular l’art, el municipi i l’entorn natural de la llera del riu Gaià, l’Ajuntament d’Altafulla col·labora en un projecte audiovisual que aquests dies s’ha filmat a la zona. Es tracta d’una pel·lícula col·lectiva que posarà en valor les diferents mirades que pot tenir la creació artística.

Els responsables del projecte audiovisual són l’altafullenc Cristopher Ruiz i Ingrid Ferrer. Ells han creat el projecte multimèdia www.dospunts.org que proposa donar al missatge el valor que es mereix i en aquest cas amb la col·laboració dels usuaris de la Fundació Onada de Torredembarra. A ells se’ls ofereix igualment la possibilitat de convertir-se en creadors i donar a conèixer la seva mirada artística.

El film es roda en Super 8 que és un format analògic que encaixa a la perfecció amb aquesta idea de la creació artística pausada, reflexiva i deixant de banda la immediatesa dels actuals sistemes de gravació com podrien ser els telèfons mòbils.

L’Ajuntament d’Altafulla, a través de la regidoria de Cultura, hi ha col·laborat amb una aportació econòmica de 500 euros. Un cop enllestit el treball es podrà veure en una projecció pública a Altafulla, que està prevista a principis d’estiu.