2 min.
image_pdfimage_print

Article d’opinió d’Òscar Ramírez Dolcet

Ho hem anat dient aquests dies previs a aquesta mena d’inauguració virtual que suposa obrir un mitjà online i saber que a partir d’aquell moment tot el món et pot observar si vol. Aquesta revista que neix avui té una única pretensió que és generar cultura i, per tant, l’aprenentatge, el debat i el coneixement que aquesta sempre porta.

L’epicentre d’Altafulles.cat és, sense cap dubte, el municipi d’Altafulla. Aquest nou mitjà es crea, principalment, per donar veu i posar cara a les entitats, associacions i persones particulars que fan el dia a dia associatiu, social i cultural en aquesta vila. Ells són els primers en tenir al seu abast aquesta revista per dir la seva i explicar què fan i perquè. Però,  òbviament, la multiculturalitat i la globalització que porta lligada la potència de les xarxes social i la internacionalització de qualsevol fet perquè pot ser noticia a l’instant, ens obliga també –o de fet no serà cap obligació- a abastar altres àmbits geogràfics per descobrir.

Per tant, a més de la veu de la gent d’Altafulla, que hi serà molt present i serà a més molt potent, aquí hi ha espai per aplicar la transversalitat en tots els sentits i de manera imprescindible quan ens aporti saviesa i ens ajudi a reflexionar per créixer.

Teniu, en aquesta revista anomenada Altafulles.cat, tot un seguit de seccions que us tindran informats. Hi ha notícies però també hi trobareu entrevistes amb profunditat i reportatges elaborats a consciència. Hi ha una agenda que recollirà les activitats altafullenques, un espai on podreu posar les vostres fotos i els vostres vídeos i una secció anomenada El Club.

Aquí, al Club, de manera gratuïta hi tindreu ofertes de descompte, sortejos i regals directes. Volem que aquest sigui un espai de trobada per fer accions conjuntes, per generar sinergies i passar-s’ho bé. No tenim cap altre intenció que gaudir fent la nostra feina i fer-vos gaudir a tots/es vosaltres.

Aquesta és la vostra revista a partir d’ara mateix. De moment en versió online i esperem que en breu també en la seva edició en paper. Els nostres desitjos són aquests i els mantindrem en ferm des de la il·lusió de saber que ens llegiu i la voluntat que tindrem d’escoltar-vos. Que tothom sigui benvingut!!!

Òscar Ramírez Dolcet – Director d’Altafulles.cat