< 1 min.
image_pdfimage_print

Per als amants de l’art i de la música, aquest diumenge 5 de març hi ha una bona possibilitat de passar el dia de la millor manera a Altafulla perquè el Cercle d’Artistes d’Altafulla organitza, de 10.00h a 15.00h a l’Era del Senyor, una nova edició del seu mercat d’art que, sota el lema “Art al carrer”, aplegarà a una vintena d’artistes locals que mostraran les seves obres i les posaran a la venda.

A la cita hi participen Alicia Cabeza, Marta Balañá, Nati Podio, Toni H Blasco, Paul Waring, Cristina Valdespina, Marcos Zrihen, Josep Font Serrarols, Margrete Vanschoelant, Patricia Solé, Montserrat Saló, Rosa Orero, Núria Calvet, Carmen Calvo, Janet Peppers, Laura Pijuan, Salvador Antón, Ursula Kuhlov, Sibil·la, Carlos Sola i Montse Tejada.

La jornada artística es completarà amb dues activitats més, a la Pallissa de l’Era del Senyor. A les 12.00h, la historiadora i docent Isabel Ràfols farà una xerrada sobre l’artista barroca Artemisia Gentileschi i, a les 13.00h, serà el torn per a la música de Samuel El Tárraco. Les dues activitats tenen entrada lliure.