2 min.
image_pdfimage_print

L’Escola d’Adults d’Altafulla ofereix una varietat de tallers i cursos divulgatius aquest estiu 2024, de l’1 al 31 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades, així que es recomana inscriure-s’hi aviat. La proposta és aquesta:

 1. Conversa amb una Obra d’Art – Taller Gratuït (1,5 hores)
  • Un taller dissenyat per entendre una obra artística sense necessitat de ser un expert. Ideal per als amants de l’art que volen aprofundir en la seva comprensió.
 2. Volcans, Per què la Terra Tremola (10 hores)
  • Aquest curs ofereix una visió general del comportament dinàmic de la Terra i com ens afecta a les persones. Una oportunitat per als interessats en geologia i fenòmens naturals.
 3. Intel·ligència Emocional (10 hores)
  • Aprèn a entendre i gestionar les teves emocions per reduir l’estrès, comunicar-te més efectivament, empatitzar amb els altres, superar desafiaments i minimitzar conflictes.
 4. Fotografia per Viatjar (10 hores)
  • Coneix les tècniques per fer les millors fotografies durant els teus viatges o en el teu dia a dia. Ideal per a entusiastes de la fotografia que volen millorar les seves habilitats.
 5. Psicologia del Crim (10 hores)
  • Explora què passa pel cap d’una persona amb conducta violenta. Aquest curs analitza els factors que porten a aquestes conductes i ofereix una mirada al funcionament del procés judicial, incloent l’anàlisi dels perfils criminals existents.

Tots els cursos estan acreditats amb un certificat d’aprofitament. La realització dels cursos està subjecta a un nombre mínim d’alumnes.

Per consultar preus i horaris, s’ha de contactar amb l’Escola d’Adults d’Altafulla a través del correu electrònic esep.altafulla@esepdual.com o trucar al telèfon 977 65 10 85 (de 16h a 19h).