2 min.
image_pdfimage_print

Un centenar de persones, la gran majoria socis i sòcies de l’entitat, van assistir a la Nit del Comerç i el Turisme organitzada per l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla, ATECA. L’objectiu de la trobada, a més de reunir als representants dels comerços i empreses associades, era també difondre la realitat del teixit empresarial i comercial del municipi i cercar sinergies amb altres col·lectius i institucions convidades a l’acte com ara Pimec o l’Ajuntament d’Altafulla.

Moment de l’assemblea amb la intervenció del president d’ATECA, Josep Maria Lloret.

El principal acte de la convocatòria era la celebració de l’assemblea anual d’ATECA que va tenir lloc abans del sopar amb els convidats esmentats. Un nodrit nombre de sòcies i socis van assistir a aquest acte que va servir per aprovar els comptes de l’any 2020, explicar quines accions s’havien realitzat aquest 2021 i avançar el mapa de ruta per al proper any 2022, un període marcat per la potenciació de l’entitat a les xarxes socials, la recerca de més associats per incrementar la massa social de l’entitat comercial i la creació d’una pàgina web que difondrà la realitat dels establiments associats i posarà a l’abast dels socis i sòcies una intranet des de la qual podran operar i interactuar directament amb els responsables de l’associació.

Es tracta de fer-ho tot més transparent, més fàcil i més visible per potencia la realitat del comerç altafullenc, com van explicar els representants d’ATECA al llarg de la Nit del Comerç i el Turisme celebrada aquest passat diumenge.

Després de l’assemblea va tenir lloc un sopar amb els socis i convidats.

La tarda va començar amb el lliurament dels premis del concurs de dibuix que ATECA ha convocat enguany entre els centres escolars d’Altafulla i al qual hi ha pres part un total de 213 alumnes que s’han distribuït en  dos grups de Primària un de Secundària. Cadascun dels guanyadors de cada categoria s’han endut un val de 100 euros en compres als comerços associats a ATECA.