< 1 min.
image_pdfimage_print

Amb l’objectiu de posar a l’abast dels seus associats les eines que els permetin millorar i impulsar els seus negocis, especialment en aquests temps de Covid-19, l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), inicia aquesta setmana una sèrie de píndoles formatives en les que diversos experts en diferents camps empresarials, aproparan els seus coneixements al col·lectiu altafullenc i a aquelles altres persones que vulguin seguir aquesta formació online i oberta.

ATECA iniciarà el cicle aquest dijous 25 de febrer, a les 18.00h a través de la plataforma Teams, amb una píndola formativa d’una hora de durada que impartirà Jorge Mateu Santaeularia, líder en Hospitality i Management Services. Aquest primer convidat aproparà als assistents els mecanismes per aconseguir una bona planificació operativa de Bars i Restaurants per sobreviure en temps de pandèmia. Mateu té més de 35 anys d’experiència al món de la indústria, l’empresa i la gestió d’equips.

Amb el seu webinar, al qual es podrà accedir fent la demanda d’inscripció i assistència gratuïta enviant un correu a info@ateca.cat , els assistents podran descobrir com treballar amb planificació, analitzar allò que funciona a la seva empresa i aconseguir millors resultats. La intenció d’ATECA és prolongar el cicle de les píndoles formatives varies setmanes, abordant sempre temàtiques empresarials que beneficiïn al teixit comercial que té Altafulla.