2 min.
image_pdfimage_print

Amb l’objectiu de resoldre les amenaces imprevistes que poden afectar al nostre entorn laboral i professional, l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ha convocat una nova píndola formativa adreçada al col·lectiu comercial i empresarial altafullenc al qual representa i a aquelles persones que vulguin seguir aquesta formació.

La nova sessió formativa tindrà lloc demà dimarts 23 de març, a les 18.00h i a través de la plataforma Teams, i en aquesta ocasió amb un convidat expert en l’àmbit del turisme i l’empresa. Es tracta de Domènec Biosca, president d’Educatur i de la Confederació Espanyola d’Editors, Escriptors i periodistes d’Economia i Turisme.

A la seva xerrada, titulada “10 passos per estar motivats en entorns complexos”, explicarà als assistents que per aconseguir aquesta motivació és necessari tenir les eines que ens permetin regular la situació des del positivisme, amb confiança i objectivitat.

Domènec Biosca és autor de 33 llibres i més de 2000 articles, ha rebut més d’una vintena de reconeixements com la Medalla d’Or al Mèrit del coneixement turístic que concedeix el govern espanyol i  ha desenvolupat la seva activitat professional a la Direcció de Plans de Qualitat de Formació, d’Estratègia i de Dinamització i Excel·lència tant a grups empresarials com de destinacions turístiques.

Per assistir a aquesta xerrada online cal fer la demanda d’inscripció i assistència gratuïta enviant un correu a info@ateca.cat. ATECA va iniciar el cicle de les píndoles formatives el passat 25 de febrer i vol mantenir-lo encara amb més xerrades abordant temàtiques empresarials que beneficiïn al teixit comercial que té Altafulla.