< 1 min.
image_pdfimage_print

Amb el repte d’acostar-nos a la natura per contemplar-la, descobrir les plantes aromàtiques i medicinals i les diferents espècies d’arbres i arbusts, l’Hort de la Sínia proposa per al proper 11 de febrer un “Bany de Bosc”, activitat que permet fer la descoberta del paisatge a través de caminades a la natura que tenim ben a prop de casa, en aquest cas a la zona de Tamarit.

L’activitat, ja realitzada altres vegades per l’Hort de la Sínia amb el Joan Vives al capdavant, té efectes molt saludables per l’ésser humà ja que ajuda a fer exercici físic, ens manté presents aquí i ara, relaxa el sistema nerviós, aquieta la ment, revitalitza l’organisme, desperta els sentits, obre el cos al món de les sensacions i ens fa més perceptius i sensibles als sons i estímuls de la Natura.

Les persones interessades en prendre-hi part, han de contactar per correu a joan@hortdelasinia.com o per telèfon al 655 486 115. El preu de l’activitat, adreçada a adults, és de només 5 euros i es farà dissabte 11 de febrer de 10h a 13h.