2 min.
image_pdfimage_print

La proposta de les Trobades Gastro Literàries Néstor Luján torna a Altafulla a partir del proper dijous 16 de desembre. Sota la direcció literària de la seva ànima mater, l’escriptor i professor Pere Inglés, la proposta passa per gaudir d’un tastet, un vi i un autor literari a un dels bars i restaurants altafullencs que s’han sumat a l’experiència.

En aquest cas la proposta, que sempre és de 20h a 21.30h i amb un preu de 15 euros, comença al restaurant De Bar el 16 de desembre amb l’obra “Un recuerdo navideño” de l’escriptor nord-americà Truman Capote. Els assistents, que han de fer reserva prèvia perquè les places són limitades, podran tastar un plat, degustar una copa de vi i parlar sobre el text literari esmentat.

La segona proposta arribarà el 20 de gener i en aquesta ocasió l’autor escollit és un dels mestres del suspens, Edgar Allan Poe. Els assistents a aquella nit, que es desenvoluparà a la Pizzeria Sardenya, parlaran sobre l’obra “El barril de amontillado”.

Duarnt la tercera nit es gaudirà del mestre rus Nicolai Gogol i “El Capote”. Serà al restaurant Les Bruixes. I la quarta nit gastro literària es desplaçarà fins el restaurant La Volta on l’escriptor austríac Stefan Zweig esperarà als seus hostes perquè parlin de “La estrella sobre el bosque”.

Els qui s’apunten a cada trobada com a assistents, reben primer per email el text corresponent de la nit que gaudiran, de manera que el dia de la trobada arriben amb la feina feta i només cal que opinin i gaudeixin del moment.