Càritas a Altafulla dobla el seu espai físic que permetrà millorar la gestió dels aliments

Una de les entitats que més feina ha tingut en temps de pandèmia i Covid-19 ha estat Càritas. Al nombre de persones que s’atenen normalment s’hi han sumat aquelles altres que, havent-se quedat a l’atur i sense rebre cap compensació econòmica de l’estat, han de recórrer a les associacions del tercer sector.

Moment de la visita efectuada a Càritas pel coalcalde d’Altafulla. (foto: Ajuntament d’Altafulla)

 

A Altafulla, Càritas ha presentat ja de manera oficial l’ampliació de la seva seu, ubicada a l’edifici annex a les antigues escoles Teresa Manero, que ha doblat l’espai gràcies a la inversió efectuada per l’ajuntament i xifrada en 10.000 euros.

Aquesta ampliació facilitarà una millor gestió dels aliments i del seu emmagatzematge a més d’un canvi en l’atenció a les famílies que utilitzen els seus serveis. El local de Càritas té dues plantes i actualment l’entitat atén a 45 famílies tot i que en ple epicentre de la pandèmia la xifra va arribar a la seixantena. A més del servei d’aliments, Càritas du a terme altres accions socials com ara el servei de mediació amb l’Ajuntament d’Altafulla per a determinar quines persones poden tenir necessitats bàsiques materials o poden acollir-se a altres serveis com la cerca de feina o el lloguer d’un habitatge.

Aquest dimecres, els representants de l’entitat solidària amb la seva coordinador al capdavant, Carme Vives, han rebut la visita del coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, en el que ha estat l’acte oficial de reobertura després de les obres.