< 1 min.
image_pdfimage_print

Cartell oficial de la xerrada.

 

El proper 15 de maig, hi ha una oportunitat única per obtenir respostes als interrogants de moltes persones sobre l’impacte de les pantalles en els infants. María José Mas Salguero, pediatra i neuropediatra reconeguda en el camp, liderarà una sessió informativa a partir de les 17h fins a les 18.30h.

En aquesta xerrada, el públic assistent tindrà l’oportunitat de comprendre els riscos associats a l’exposició excessiva a les pantalles, així com les estratègies per controlar-ne l’ús. Des dels efectes en el neurodesenvolupament fins a la prevenció de conductes violentes, la Dra. Mas Salguero abordarà temes clau per a la criança saludable en l’era digital.

D’altra banda, es proporcionaran eines pràctiques per ajustar l’ús dels dispositius al moment de maduració de l’infant, així com per gestionar la pressió social entorn de la possessió i ús dels telèfons mòbils. També s’oferiran recursos i aplicacions de control parental per ajudar a les famílies a mantenir un equilibri saludable en l’ús de la tecnologia.

Tal i com està el món no es pot passar aquesta oportunitat de descobrir com navegar amb èxit pel món de les pantalles amb la guia d’una experta en neuropediatria.