Comença la Festa Major Petita d’Altafulla amb un programa carregat d’activitats i emocions

Programa FM La Petita 2023

L’estiu pot estar tocant a la seva fi, però a Altafulla, aquesta transició significa una cosa: l’inici de la Festa Major Petita, un esdeveniment que omple de joia i celebració a tota la ciutat i els seus visitants. Amb una àmplia gamma d’activitats programades, aquest cap proper de setmana es marca el començament d’una setmana plena d’emoció, diversió i comunitat.

El punt de partida d’aquesta celebració serà la Fira Gastronòmica de les Cultures, que tindrà lloc el dissabte al vespre i oferirà una gran varietat de plats exquisits que representen la diversitat culinària d’Altafulla. Això serà seguit pels tradicionals coets d’esclat que il·luminaran els cels divendres a la nit i un fantàstic concert de Mazoni, com a part del certamen Jardí Sonor.

Dissabte, en paral·lel a la Fira de les Cultures, la plaça de l’Església acollirà un espectacle de monòlegs que farà riure a tots els assistents. Diumenge també serà un dia carregat d’emoció, amb el punt àlgid sent la baixada de trastos dels Diables, una tradició que sempre atreu a una gran multitud d’espectadors.

El proper cap de setmana serà el punt àlgid de la Festa Major Petita, amb una gran varietat d’actes tradicionals i lúdics que ompliran Altafulla d’energia i alegria. Les entitats locals tenen un paper destacat en aquest esdeveniment i contribueixen significativament a la seva reeixida. Entre les celebracions destacades es troben les commemoracions dels vint anys dels bastoners i els cinquanta anys dels Castellers d’Altafulla, que presentaran un got especial en motiu del seu aniversari.

No faltarà tampoc la música, el ball i l’esport durant aquests dies de festa. Hi haurà un partit de futbol aquest mateix cap de setmana i un torneig de bàsquet 3×3 programat per al 10 de setembre al matí. La Festa Major Petita culminarà el dia 11, amb l’ofrena floral per la Diada i els actes litúrgics en commemoració de la baixada del quadre de Sant Antoni, un esdeveniment que va ajudar a foragitar la pesta fa més de dos-cents anys.

A Altafulla, l’estiu s’acaba però la festa comença. La Festa Major Petita és una oportunitat per als residents i visitants de gaudir junts de la cultura local, la gastronomia i les tradicions en un ambient d’alegria i camaraderia. No us perdeu aquesta setmana plena d’activitats emocionants i diversió a Altafulla.

Teniu AQUÍ el programa sencer de la festa per si us el voleu descarregar i consultar.