2 min.
image_pdfimage_print

El nou cicle dirigit a les famílies que organitza el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, titulat “Vine al MNAT en família!”, omplirà de nou d’història la ciutat de Tarragona el proper 6 de novembre.

Gràcies a aquest cicle, el Museu té dos nous protagonistes que ajudaran a descobrir com era la ciutat de Tàrraco, en Quintus i la Sabina, un parell de germans romans. Des del propi Museu es van mostrant les aventures d’aquests infants que van viure a Tàrraco i que ens permetran conèixer una mica més qui eren i com vivien en època romana. A través de les seves històries, tots els primers dissabtes de mes, es coneixen aspectes com l’alimentació, a quins espectacles anaven, com es vestien, etc.

A la primera sessió de benvinguda, celebrada el passat 2 d’octubre, en Quintus i la Sabina van convidar als assistents a passar la tarda a la seva domus de Tàrraco, on van descobrir com és el seu dia a dia.

El cicle continuarà el dissabte 6 de novembre, amb l’activitat La Sabina i en Quintus preparen un convivium, on els assistents ajudaran els germans a preparar un banquet. El dissabte 4 de desembre i sota el títol de “Passem una tarda espectacular?”, es descobriran els espectacles de Tàrraco, i el trimestre acaba el diumenge 5 de desembre, amb una gran cloenda al Teatre romà de Tàrraco, amb l’espectacle de titelles “Marc Antoni i Cleòpatra”, a càrrec de Genovesa, narratives teatrals (Oriol Montesó i Joan Rioné).

Les activitats estan recomanades per a famílies amb infants fins a 12 anys. El preu és de 4 € per persona i activitat. Els menors de 3 anys tenen entrada gratuïta.

Si voleu fer reserva prèvia, CLIC AQUÍ