2 min.
image_pdfimage_print

“Vist i no vist” és el nom de la nova proposta del tallerista i professor Pere Inglés de cara a aquesta tardor. Un dijous de cada mes, sempre a les 20h i al restaurant La Volta, els assistents podran gaudir de bon cinema i gastronomia.

fragment de “El columpio” de Fernández Armero.

 

El pla passa per compartir taula, amb un platet i una copa de vi, mentre es projecta un curtmetratge i posteriorment s’estableix un petit debat sobre ell. La proposta és semblant a la que Inglés ja impulsa els darrers anys a Altafulla amb les seves Trobades Gastro Literàries on es barreja cuina i literatura.

Ara es canvien els llibres per la gran pantalla amb 4 propostes molt concretes. El programa de “Vist i no vist” s’inicia el dijous 22 de desembre amb la projecció del curt “El columpio” d’Álvaro Fernández Armero.

El 12 de gener es projectarà “Madre” de Rodrigo Sorogoyen, el 9 de febrer serà el torn de “Right place” de Kosai Sekine. El cicle es tancarà el 9 de març amb “Room 8” de W. Griffiths.

Els interessats en participar-hi cal que s’inscriguin abans trucant a La Volta, al 977 651 416, i paguin els 15 euros que inclouen el cinema, el platet i la copa de vi.

 

Cartell amb la programació sencera del cicle.