< 1 min.
image_pdfimage_print

El Campionat de Catalunya de BTT, en modalitat olímpica “XCO” (Cross Country Olympic) que se celebrarà a Altafulla el pròxim 6 de juny acollirà per primera vegada la categoria d’E-Bikes de bicicletes elèctriques.

És una de les novetats principals de la cita esportiva que preveu la participació de més de 300 ciclistes d’alt nivell. A falta de més d’un mes per al certamen, s’han iniciat els treballs d’arranjament i condicionament dels camins que completen el circuït que es desenvoluparà a l’entorn de la muntanya de Sant Antoni, que al seu cim acull des de l’any 1714 l’ermita dedicada a aquest sant, i que antigament es coneixia com a puig d’en Jaques o el Calvari, d’uns 91 metres d’altura.

El Campionat de Catalunya es disputa a una única prova, fet que suposarà que Altafulla sigui una de les cites més importants d’aquest 2021. La cita es desenvoluparà en un circuit d’uns 6 km i 200 metres de desnivell en què els ciclistes realitzaran diverses voltes segons la categoria.

L’organització va a càrrec de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla i el club ciclista Bikepark Costa Daurada Torredembarra.