2 min.
image_pdfimage_print

El Cineclub Altafulla proposa per aquestes festes una divertida i original pel·lícula nadalenca: SILENT NIGHT, l’opera prima de la directora Camile Griffin. 

Es tracta d’una esbojarrada comèdia al estil britànic, amb l’acidesa, el temperament i el gir de les bones pelis d’humor. Mentre el món s’enfronta a l’apocalipsi, un grup d’amics es reuneix per a celebrar el Nadal en una idíl·lica casa de camp al Regne Unit. Incomodats per la idea de la inevitable destrucció de la humanitat, decideixen afrontar la situació amb tranquil·litat i amb ganes de celebració.

Però, per més que vulguin fingir normalitat, tard o d’hora, hauran de fer front a la idea que és la seva darrera nit.

Silent Night és el film ideal – o no –  per les dates que venen, una comèdia brillantment incòmoda comandada per intèrprets en estat de gràcia, com Keira Knightley (Orgullo y Prejuicio, Love Actually, Piratas del Caribe), Matthew Goode (Match Point, Downton Abbey), Annabelle Wallis (La Momia, Peaky Blinders), o fins i tot, Roman Griffin Davis (revelació a “Jojo Rabbit” i alhora, fill de la directora), que entre confessions, penediments, i d’altres girs ens mostraran amb subtil maldat i emotivitat, la veritable societat.

Una pel·lícula que entusiasmarà als amants de l’humor negre, un film nadalenc ‘anti-nadal’ i que te la capacitat d’emocionar-nos i fer-nos riure tot i que un núvol tòxic ens amenaci. Un cop més, treballs com aquest demostren que ni l’arribada de la fi del món pot derrotar l’ambició d’amagar secrets i que, quan aquests surten a la llum, poden ser més devastadors que qualsevol fenomen natural. La guionista Camille Griffith demostra una maduresa insultant per a una debutant al llargmetratge i ens regala un film àcid i obscur, un terrabastall ple de corbes, un plaer culpable en majúscules, la comèdia (de Nadal) que no esperàvem.

Més info, tràiler i entrevistes fent CLIC AQUÍ

Dijous 22 de desembre de 2022. 

Sala La Violeta 20 hores. 

No recomanada a menors de 16 anys.

Entrades a la venda 30 minuts abans de la projecció.