2 min.
image_pdfimage_print

Una dècada gaudint de la lectura en grup i de manera periòdica és molt de temps i s’ha de celebrar. Enguany arriba a aquesta fita el Club de Lectura de novel·la negra d’Altafulla i per a commemorar l’ocasió els seus responsables han organitzat diverses activitats que, a més, quedaran emmarcades dins del programa d’actes de la festa major de Sant Martí d’Altafulla.

Margarida Aritzeta serà una de les convidades el dia 4 de novembre.

El Centre d’Entitats, al camí de l’Oliverot, acollirà el 4 de novembre a les 19h una taula rodona sobre novel·la negra amb la participació de l’escriptora vallenca Margarida Aritzeta i Montse d’Anciola, del Centre de Lectura de Reus.

El dia 5, al mateix lloc i també a les 19h, la convidada serà l’escriptora Arantza Portabales i el seu llibre “La vida secreta de Úrsula Bas”. Les dues activitats, lògicament, són obertes a tots els públics.

Arantza Portabales serà a Altafulla el dia 5 de novembre.

Al llarg d’aquests deu anys, els membres del Club de Lectura de novel·la negra han llegir llibres d’autors de països com Escòcia, Suècia, Grècia, Estats Units, Gran Bretanya, Itàlia, Cuba, Xina. Argentina, Japó, Rússia, Sudàfrica, Noruega, França i, ja a Espanya, de gairebé totes les comunitats autònomes.

Els integrants del Club es reuneixen cada primer dimarts de mes per comentar el llibre que prèviament s`ha triat, puntuar-lo i, posteriorment i en moltes ocasions, compartir una estona gastronòmica compartint unes tapes pels bars d’Altafulla. També assisteixen a altres festivals de novel·la negra, com ara el Barcelona Negra.

 

Cartell oficial dels actes del desè aniversari del Club.