El Consell Comarcal del Tarragonès distingeix Joana Badia pels seus mèrits

L’altafullenca Joana Badia rebrà enguany una de les distincions al mèrit que atorga anualment el Consell Comarcal del Tarragonès per posar en relleu la tasca d’una persona o entitat en favor de la seva vila. Badia fa 40 anys que va arribar a Altafulla i des d’aleshores a contribuït notablement a la dinamització cultural de la vila, com es destaca en la proposta de candidatura que es va fer arribar a l’ens supramunicipal després d’aprovar-se per unanimitat del plenari i a proposta d’Alternativa Altafulla. Directora teatral i rapsoda entre moltes altres coses, la premiada és una persona molt vinculada al teixit associatiu altafullenc i per això rebrà la distinció del proper 27 de novembre en un acte que tindrà lloc al Casino Municipal de Roda de Berà.

Imatge de la Joana Badia el passat mes d’agost, a casa seva, durant una entrevista realitzada per la revista Altafulles.

Properament publicarem en aquesta revista una entrevista realitzada a Joana Badia ara fa uns mesos on parla de tot allò que ha estat i és per a ella Altafulla.