< 1 min.
image_pdfimage_print

Després dels dies moguts que ha generat la polèmica arribada d’un grup de menors no acompanyats a la seu de l’Alberg Xanascat, aquest dilluns 20 de novembre es coneixeran tots els detalls sobre el tema.

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla acollirà,  a partir de les 19.00h en un acte obert a tot el públic, el Consell Sectorial de Benestar Social que ha convocat la regidoria corresponent i que té com a objectiu informar del Pla d’Acollida dels menors esmentats.

La regidora de Benestar Social, Eva Martínez, serà la responsable d’aportar tots els detalls d’aquest Pla que comporta l’arribada dels menors que tanta polèmica ha generat entre un grup de veïns de la zona que es queixen dels efectes negatius de la seva arribada.

Cal recordar que l’Alberg Xanascat és propietat de la Generalitat de Catalunya malgrat els veïns esmentats hagin reaccionat contra l’ajuntament acusant als seus responsables municipals de no informar i, en alguns casos, mostrant postures contundents que una altra part de la població, a favor de la vinguda dels menors, ha titllat de racistes i insolidàries.

El Consell Sectorial de Benestar Social desvetllarà tots els interrogants, aportarà llum i seguirà generat debat al municipi. Els propers dies aportarem més informació sobre el tema en aquest mitjà.