< 1 min.
image_pdfimage_print

L’Àrea de Benestar Social i Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla i la Parròquia d’Altafulla han organitzat dues activitats molt interessants sobre un tema important com és l’acompanyament al dol i la soledat no desitjada.

Es tracta de dues jornades adreçades a tots els públics i que tindran lloc els dies 8 i 9 de novembre. En ambdós casos, el conferenciant serà Valentín Rodil Gavala, teòleg i psicòleg, director del Projecte UMI, Unidad Móvil de Intervención en el Duelo y en Crisis, del Centro de Escucha San Camilo dels Religiosos Camils de la Província d’Espanya i l’Argentina.

El dimecres dia 8, a les 17.30h a la Sala Teresa Manero, Rodil farà una xerrada sobre “La soledat no desitjada” i el dijous dia 9, a la Unitat mòbil instal·lada al pati Teresa Manero i en dues sessions (de 10h a 13h i de 16h a 20h) farà sessions individuals sobre l’acompanyament en el dol.

En els dos casos cal reservar abans plaça enviant un correu a mriambau@altafulla.altanet.org o per telèfon al 689 724 907. Aquestes activitats es fan també amb la col·laboració de l’ UPA Baix Gaià, el Centro de Escucha San Camilo de Tarragona i la Fundació La Caixa.