2 min.
image_pdfimage_print

La plaça de l’Església d’Altafulla serà l’escenari de cloenda del festival Di(vi)nes en la seva cinquena edició aquest proper divendres 1 d’octubre.

Imatge dels Poètic Trio

A les 21.00h s’alçarà el teló de l’últim concert del cicle que porta a Altafulla una proposta musical molt potent. El grup Poètic Trio presentarà el seu espectacle “Al mar Maragall” en el qual ha musicat totes les poesies del poeta Joan Maragall que parlen del mar, els pescadors i altres elements marítims. El concert s’iniciarà amb un tat de poesia de la poetessa Fe Ferré Ferraté que presentarà textos del seu últim llibre “Converses amb l’arbre de Júpiter”. El vi del concert serà el “Nyec” del celler Estol Verd de Rodonyà (DO Tarragona) i com a acompanyament hi haurà una bosseta d’avellanes de la DOP Avellana de Reus. Tot això, sense cap cost.

Així, doncs, la música, la poesia i el vi seran els protagonistes de la vetllada que començarà a les 21.00h i que serà gratuïta tot i que serà necessària una invitació si es vol gaudir també del got del vi del concert i de la bossa d’avellanes torrades. Per a qui no pugui passar a recollir les invitacions per l’ajuntament d’Altafulla, les pot reservar per correu a associacioetcetera@gmail.com dient el nom i el número d’entrades que necessita i que haura recollir el mateix dia del concert.

Cartell del concet

El festival Di(vi)nes va nàixer l’any 2017 amb l’objectiu de difondre la creativitat en clau femenina i s’ha convertit en tot un referent al país a més d’una data fixa al calendari festiu de Catalunya. Enguany els dos primers concerts han estat a La Fira Centre Comercial de Reus. El passat divendres va actuar-hi la cantant Lynne Martin i la poetessa Dolors Ollé. El primer concert va anar a càrrec de la cantant Maria Fort i la poetessa Carme López.