2 min.
image_pdfimage_print

Més de 170 persones van assistir a la cloenda de la cinquena edició del festival Di(vi)nes que va tenir lloc aquest dissabte a la nit a la plaça de l’església d’Altafulla sota la organització de l’associació cultural Etcètera.

Imatge de la plaça en un moment del concert.

L’esdeveniment va ser tot un èxit ja que les 150 entrades amb invitació disponibles es van exhaurir un dia abans del concert i fins i tot es van sumar una vintena de cadires més a l’espai. Els assistents van gaudir de la poetessa Fe Ferré que va presentar-los el seu últim llibre “Converses amb l’arbre de Júpiter” i amb el concert dels Poètic Trio que van portar a Altafulla el seu espectacle “Al Mar Maragall” on han musicat les poesies del poeta Joan Maragall que parlen sobre el mar, la pesca o la mediterrània.

A més, el públic del Di(vi)nes va poder assaborir, també gratuïtament, una cop del vi “Nyec” del celler Estol Verd de Rodonyà, i una bosseta d’avellanes torrades de la DOP Avellana de Reus. La suma de tot plegat, i el temps que va acompanyar, va fer que la del dissabte fos una nit especial, plena de màgia, bon ambient i molta cultura de qualitat.

Per als organitzadors “haver arribat a aquesta cinquena edició del festival és molt important perquè és un esdeveniment que s’ha consolidat de manera molt ràpida i és ja un referent a l’agenda musical i cultural catalana”.

La nit altafullenca va portar poesia, música i vi.

El president d’Etcètera, Òscar Ramírez Dolcet, explicava durant la presentació que “per aconseguir que algú gaudeixi de la cultura, alguna entitat o col·lectiu l’han de generar i les administracions o les empreses privades li han de donar suport. Si falla una peça del mecanisme, res és possible”.

La Fira Centre Comercial, la Fundació Privada Mutua Catalana i la Diputació de Tarragona són els patrocinadors del festival Di(vi)nes que va nàixer el 2017 i que celebra dos concerts a la ciutat de Reus i un a Altafulla. Des d’Etcètera sempre s’ha definit com un festival de petit format, baix pressupost i de difusió de la creativitat en clau femenina.