2 min.
image_pdfimage_print

El celler de la Cooperativa Agrícola de Salomó es va ompllir per veure l’espectacle.

 

Un centenar de persones van omplir el celler de la Cooperativa Agrícola de Salomó aquest divendres per gaudir de l’espectacle poètic i musical dedicat a Maria Mercè Marçal que formava part del setè festival Di(vi)nes organitzat per l’associació Etcètera. L’escriptor Pere Inglés, la poeta Joana García i el músic Andrés Bastiani van protagonitzar aquest acte que fa un repàs per la vida i obra de l’escriptora catalana.

El públic assistent va premiar la posada en escena d’aquest espectacle amb un llarg aplaudiment final. L’acte es va obrir recordant quan va nàixer l’associació Etcètera i perquè es va crear al seu moment el festival Di(vi)nes que, com va recordar el seu president, té com a únic objectiu la promoció de la creativitat en clau femenina. L’espectacle de Salomó va ser retransmès en directe per les xarxes socials d’Etcètera i dedicat a l’actriu i rapsoda italiana Rosa d’Onofrio, ferma col·laboradora de l’entitat cultural que fa pocs dies va morir.

Moment de l’espectacle dedicat a Maria Mercè Marçal

 

Amb l’acte de Salomó es tanca la setena edició del festival Di(vi)nes ja que el concert previst a Reus pel dissabte 18 de novembre es va haver de suspendre per motius d’organització i s’ha decidit reprogramar-lo de cara a la propera edició del festival.

Amb tot, des de l’organització es fa un bon balanç d’aquesta edició per la bona resposta del públic als concerts realitzats i la qualitat dels espectacles programats.