2 min.
image_pdfimage_print

A peu de platja, amb vegetació autòctona respectant el Pla Especial d’Interès Natural dels Muntanyans-Gorg de Creixell, hi trobem en un espai únic i bastant reservat el Gavina Restaurant de Creixell Platja, que pren el nom del càmping homònim on hi està inserit. Hi ha qui diu que estàs al Carib, altres a Formentera, quan t’hi asseus entre vegetació i sota els para-sols fets per artesans barraquers del Delta de l’Ebre. Un restaurant que és un jardí o bé un jardí que és restaurant. A més a més s’hi menja amb una bona relació qualitat-preu. Amb facilitat de pàrquing. Una construcció dels anys 70 que ha volgut mantenir elements característics com les bigues de fusta o el terra de ceràmica.

Enguany és el cinquè d’any d’una direcció que ha buscat una cuina de costa, amb cura sobre el producte, honesta i saborosa. L’arròs és el leit motiv d’una visita al Gavina si bé també toquen alguns peixos i carns fets a la brasa. Tens el recorregut de tapes o racions si ho prefereixes, també pots fer un berenar tastant alguns dels pastissos artesans que produeixen des del mateix establiment. L’hora de l’esmorzar és una altra bona excusa per anar-hi. I els caps de setmana i durant la temporada alta hi trobaràs ostrons del Delta. La cocteleria també s’ha volgut tenir en compte en aquest establiment que intenta sorprendre als seus clients en cada moment diferent de dia.

El seu horari és ampli donat que han de donar servei d’hotel (de 8 a 24 h tots els dies d’obertura del càmping. Ininterrompudament fins l’1 de novembre) així que és un molt bon recurs quan vulguis fer bona una escapada al Baix Gaià, prenent un bany al mar o sense fer-lo.

Entre setmana a les temporades baixes (fins a Sant Joan i de l’11 de setembre fins l’1 de novembre) tenen un menú laborable gastronòmic a 16,50 Euros (beguda no inclosa) que va canviant. I sempre tenen el seu clàssic menú arrosseria: amb 3 entrants a compartir, un arròs a escollir (alguns amb suplements) i postres (amb preu segons el dia de 24 a 27 Euros, beguda a part).

Estendre’s gaire més mostrant les bondats del lloc pot semblar forçat, suggerim que s’hi acosteu i jutgeu vosaltres mateixos.