< 1 min.
image_pdfimage_print

Aquest estiu, el mercat d’Art al Carrer d’Altafulla experimenta canvis significatius en els seus horaris i ubicació. Tant al mes de juliol com a l’agost, el mercat es traslladarà al Parc de Voramar. A més, l’horari s’ajustarà per adaptar-se millor a les necessitats dels visitants i dels artistes participants, funcionant de 18 a 23 hores.

Aquest canvi pretén aprofitar les agradables temperatures de la tarda i vespre, oferint als assistents una experiència més confortable mentre gaudeixen de l’art local. La nova ubicació, el Parc de Voramar, proporciona un entorn més espaiós i atractiu, afavorint una millor visibilitat i comoditat per als expositors i els visitants.

Els propers dies d’Art al Carrer seran els dissabtes 13 i 27 de juliol. Aquestes jornades seran una excel·lent oportunitat per descobrir el talent dels artistes locals i adquirir peces úniques en un ambient acollidor i vibrant.

Amb aquest canvi, s’espera augmentar l’afluència de visitants i fomentar encara més la cultura i l’art en la comunitat. No us perdeu l’oportunitat de gaudir d’una vetllada artística en un dels entorns més encantadors del barri marítim d’Altafulla.