2 min.
image_pdfimage_print

Informa Sara de Rivas Rull

L’Ajuntament d’Altafulla ja ha publicat la programació d’aquest Nadal, marcat per la pandèmia de la Covid-19. Aquestes festes han hagut d’adaptar-se a la situació tan excepcional en què ens trobem i, per això, s’ha optat, en general, per la virtualització dels actes més importants. Davant d’això, el regidor de Festes, Àlex Cañas, lamenta que els nens i les nenes, protagonistes de les festes, no puguin gaudir com abans de les activitats que s’han organitzat des de sempre a la nostra localitat.

Entre aquests actes, que ja van començar el passat 3 de desembre, hi destaquen la inauguració de l’escultura homenatge a Josep Sala, d’avui al migdia, i l’excursió per anar a buscar el Tió, organitzada també per avui a les 17h, ambdós retransmesos en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament. A més, demanant cita, tothom podrà fer cagar el Tió del poble el 20 de desembre. També se celebrarà amb tota la normalitat possible el primer bany de l’any de l’1 de gener, ja tradició al poble.

Ara bé, l’Ajuntament lamenta informar que altres esdeveniments tan esperats com la Fira de Nadal han hagut de ser anul·lats.

Pel que fa als Reis d’Orient, Altafulla rebrà el 2 de gener una visita dels patges reials i tothom qui vulgui podrà entregar-los les seves cartes. La cavalcada de la nit de Reis encara queda per concretar, però l’Ajuntament afirma que ha rebut una missiva on els han dit que “tot i la situació, vindran a Altafulla a repartir regals i una mica de carbó per algú”. Malgrat tanta incertesa, Àlex Cañas ens ha confirmat que des del consistori no escatimen en treball i que estan ajudant a “Ses Majestats els Reis Mags d’Orient amb l’organització i aviat treurem un comunicat per explicar com ho farem”. Això sí, el que és segur és que no hi haurà rebuda a la Plaça del Pou com l’any passat.

Per acabar, cal recordar que tots els actes organitzats són completament segurs, sempre que tothom segueixi les indicacions i sigui responsable. Cañas diu que a l’Ajuntament “creiem que la màgia de Nadal, la il·lusió i la innocència dels més petits té un trajecte molt curt i hem cregut convenient fer el possible per tal que ningú perdi un any”.

Des d’Altafulles desitgem unes bones i responsables Festes a tothom!

PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ DE NADAL COMPLETA AQUÍ