< 1 min.
image_pdfimage_print

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha posat en marxa un nou i emocionant projecte pedagògic de caràcter itinerant anomenat MNACTECBUS. Aquesta iniciativa ofereix un espai immersiu i tecnològic que convida els visitants a viatjar pel passat, el present i el futur de la nostra societat, abordant temes tan diversos com els avanços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport i el patrimoni industrial, entre altres.

El MNACTECBUS està equipat amb la tecnologia més avançada i els recursos necessaris per garantir que els seus visitants visquin una experiència fascinant i memorable. Aquesta exposició itinerant pretén oferir una visió innovadora i educativa dels diferents àmbits del progrés humà.

La mostra visitarà Altafulla els pròxims dies 26, 27 i 28 de juliol, i estarà situada al carrer Atzavares. L’exposició és gratuïta i està dirigida a escoles, associacions, col·lectius i veïns en general. Així mateix, el MNACTECBUS estarà obert al públic en general per a ser visitat com una exposició convencional.

Amb aquest projecte, el MNACTEC continua la seva missió de difondre el coneixement científic i tècnic, apropant-se a la comunitat i oferint una eina educativa de gran valor. No us perdeu l’oportunitat de viure aquesta experiència única a Altafulla!