< 1 min.
image_pdfimage_print

El Port de Tarragona i el Parc Subaquàtic de Tarragona, gestionat per la Societat d’Exploracions Submarines (SES), han obert ja a tots els públics l’exposició ‘Secrets Marins al Port Tarragona’.

L’exposició pretén mostrar a la ciutadania imatges i informació de la història del Port, de la història del SES i del Parc Subaquàtic, de la vida subaquàtica, flora, espècies vegetals, peixos, etc. i de l’impacte de les relacions del parc subaquàtic amb la ciutat.

L’exposició ‘Secrets Marins’ a l’Espai Mar del Port Tarragona estarà formada per set panells amb fotografies i textos. Aquesta secció està destinada a explicar la història del Port i la relació dels bussos amb el Port i la ciutat. També aproparà el Parc Subaquàtic i el SES a la ciutadania amb imatges del fons marí. Per altra banda, el públic podrà gaudir d’una recreació del Parc on podran situar algunes de les embarcacions submergides i un vídeo de passi continu. L’exposició també posarà a l’abast del públic material per mostrar l’espai marí i imatges històriques com el moment de l’enfonsament del vaixell Dragonera.

La mostra és al nou espai cultural del Port batejat com ‘Espai Mar’, ubicat al Carrer del Mar, 6. L’entrada és lliure i aquesta és una exposició que romandrà oberta els divendres, dissabtes i diumenges fins a l’11 de juny.