2 min.
image_pdfimage_print

Aquest mes de juny i sota la seva marca cultural, Moll de Costa, el Port de Tarragona engega un potent projecte artístic, la mostra ‘Expressa’t.

Durant dos caps de setmana de juny, 12-13 i 19-20 de juny, el Port facilitarà a les escoles, centres i entitats que tinguin com activitat principal la formació i l’aposta en l’educació d’alguna disciplina artística (dansa, música, circ…), siguin públiques o privades del Camp de Tarragona, participar en la mostra artística Expressa’t.

La mostra neix davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que busquen espais a l’aire lliure per a realitzar concerts i actuacions. El Port de Tarragona, davant aquesta necessitat, habilita la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, com a escenari per a les representacions artístiques.

Un total de 16 centres podran participar i compartir els seus espectacles durant els dos caps de setmana. Cada dia col·laboraran 4 entitats, una a les 10:30h del matí, la segona a les 12:00h, la tercera a les 18:00h i la darrera a les 19:30h. Cada dissabte i diumenge actiu en la mostra ‘Expressa’t (12,13,19 i 20 juny) es mantindran els mateixos horaris.

Aquelles escoles interessades a participar en la mostra artística hauran d’enviar un formulari amb les dades establertes als requisits a l’adreça electrònica expressat@porttarragona.cat abans del 2 de juny a les 19:00h.

Val a dir que a causa de l’excepcional situació que estem vivint amb la COVID 19 s’han d’establir mesures alineades a totes les recomanacions actives a hores d’ara. Per aquest motiu les entitats han de complir amb els requisits publicats.

  1. Cada escola tindrà un mínim de 30 minuts i màxim de 50 minuts per presentar les seves actuacions.
  2. Hi haurà un màxim de 15 persones actuant a l’escenari.
  3. Les persones que actuïn han de tenir com a mínim 6 anys, l’equivalent al primer curs de primària.
  4. Podran actuar un màxim de 30 persones per escola
  5. Hi podran assistir un màxim de 60 persones com a públic i, es distribuiran seguint les indicacions que estableixi el personal del Port.
  6. S’haurà d’omplir el formulari amb les dades del centre sol·licitant, signar el model de declaració jurada de responsabilitat vers les mides COVID-19, signar el model de cessió de drets d’imatge i, finalment adjuntar una còpia de la pòlissa de responsabilitat civil de l’escola o entitat que sol·licita participar en la mostra Expressa’t.
  7. Al correu de sol·licitud les escoles poden adjuntar un màxim de 3 imatges per representar gràficament en què consisteix el seu espectacle.

A l’hora de decidir quines són les escoles i entitats que participaran es tindran en compte diferents criteris. En primer lloc intentar aplegar escoles i entitats de diferents disciplines, i en segon lloc la valoració de la proposta i el compliment dels requisits i, finalment l’ordre d’arribada de la petició.