El pregó de Joan Carnicer dona el tret de sortida a la festa major de Sant Martí

El Covid ha portat tot un seguit de canvis d’hàbits a la nostra vida personal, familiar i social. Un d’ells el notem quan arriba la festa major del nostre municipi i comprovem que els actes de carrer no poden fer-se en aquest espai de socialització, companyonia i amistançament. Ara toca fer-ho tot a les xarxes que, malgrat siguin aquells espais que els amants de la cultura posen sempre en quarantena, han guanyat utilitat en aquesta època pandèmica.

Aquest divendres es donava el tret de sortida de la festa major de Sant Martí d’Altafulla amb el tradicional pregó que enguany ha protagonitzat l’escriptor, artista i activista cultural Joan Carnicer, persona que aviat serà nomenat Fill Adoptiu del municipi a proposta de l’ajuntament i de nombroses entitats culturals altafullenques.

Carnicer va fer el pregó des de la sala de plena del consistori però en aquesta ocasió, davant un reduïdíssim públic assistent degut a les normes del Covid i les conseqüents distàncies de seguretat establertes. Amb el seu pregó, que us convidem a escoltar íntegre al vídeo que trobareu al final d’aquesta noticia, la festa major començava a caminar. Més ben dit, però, començava a navegar per les xarxes que és l’espai on enguany es viurà tot el seguit d’activitats, ja sigui el concert de l’Escola de Música, la representació dels versots o l’emissió del Ball de Sant Martí. Teniu al vostre abast tot el programa d’actes en AQUEST ENLLAÇ i també els podeu consultar al nostre apartat d’agenda del menú principal.

Gaudiu la festa a la vostra manera, al ritme virtual que imposen els nous temps. De moment, passeu-vos-ho bé amb el pregó del Joan Carnicer.