2 min.
image_pdfimage_print

Amb l’inici de Tarraco Viva, el festival cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d’època romana que enguany arriba a la seva 22ena edició, Altafulla també s’activa perquè rep part de l’activitat de l’esdeveniment que té el seu epicentre a la ciutat de Tarragona.

La Pallissa de l’Era del Senyor serà escenari d’una conferència del reconegut arqueòleg Joaquín Ruiz de Arbulo. L’acte tindrà lloc el dilluns 12 d’octubre començarà a les 12.00h i tindrà una durada de 60 minuts. La xerrada portarà per títol “Vil·les romanes, refugi dels poderosos”.

Un dia abans, el diumenge 11 d’octubre que és quan es dóna el tret de sortida al Tarraco Viva de manera oficial, la Pallissa de l’Era del Senyor serà l’escenari de la recreació històrica “Plebs. La vida de la gent corrent a l’antiga Roma” que posarà a escena l’associació Projecte Phoenix. L’acte començarà a les 17.00h i durarà uns 45 minuts.

Projecte Phoenix és una entitat molt potent que es dedica a la reconstrucció històrica, de manera que als seus espectacles s’hi poden veure reproduccions molt fidels de mobiliari d’època romana i, especialment, de vestuari d’aquella època.

Les dues propostes que arriben a Altafulla permetran, com la majoria de les 184 activitats que configuren aquesta edició del Tarraco Viva, veure i viure com afrontaven els romans moments delicats com ara quan hi havia pandèmies.

Per assistir als dos actes cal fer una reserva prèvia a l’Oficina de Turisme d’Altafulla o enviar un correu a nbarba @altafulla.altanet.org. Òbviament, a les dues activitats és obligat portar mascareta i l’ús de gel hidroalcohòlic.

Podeu consultar tot el programa d’actes de Tarraco Viva AQUÍ