2 min.
image_pdfimage_print

Després d’haver-se posposat per la pluja la setmana passada, La Fira Centre Comercial de Reus acollirà aquest divendres 14 d’octubre, a les 21.00h a la Planta Segona, el tercer i últim concert del festival Di(vi)nes organitzat per l’associació cultural altafullenca Etcètera.

Imatge de la Laura Milazzo, cantant italiana que resideix a Barcelona i que portarà a La Fira CC clàssics italiians i d’altres països.

Aquesta tercera vetllada de la sisena edició del festival tindrà com a protagonistes a la periodista veneçolana Marianella Yanes que farà la part poètica i la música de la cantautora italiana Laura Milazzo. Com es tradició al Di(vi)nes, també hi haurà un got de vi i avellanes de la DOP Avellana de Reus per al públic assistent. L’entrada i ambdós tastos són gratuïts i l’actuació durarà en total una hora.

La Marianella Yanes., veneçolana de naixement, viu a Altafulla i obrirà la nit del tercer concert del Di(vi)nes a Reus.

El festival Di(vi)nes va nàixer l’any 2017 amb l’únic objectiu de promoure la creativitat en clau femenina, donant veu a les poetesses i cantautores de les comarques de Tarragona o d’altres indrets catalans o més llunyans. El festival es configura amb tres concerts, dos a Reus i un a Altafulla.