3 min.
image_pdfimage_print

La Vespa és, amb diferència, la moto més estimada i simpàtica de tots els temps.

 

La nova associació Vespa Club Baix Gaià (VCBG) celebrarà el pròxim dissabte, 25 de maig que fa un any que va engegar motors. L’entitat va néixer de la passió d’un grup de persones de diferents poblacions de tot Baix Gaià apassionades per les vespes. Ara fa un any que naixien en el marc del Festival Pleamar d’Altafulla, i per això enguany la volen fer grossa.

La cita és al Parc del Comunidor, un espai a l’aire lliure prop del Castell d’Altafulla, i començarà amb una ruta amb Vespa pel territori; també s’ha programat música amb djs, concerts, un dinar de germanor i altres actes oberts a tothom. Totes les activitats són gratuïtes, a excepció de la ruta, que té un preu de deu euros amb vermut i un obsequi, i el dinar. Per apuntar-s’hi, tant a la sortida amb Vespa com al dinar, cal entrar al web del club vcbg.cat i omplir el formulari d’inscripció.

La ruta amb Vespa donarà inici a les 9:30 hores al Buffet d’Altafulla i recorrerà els pobles del Baix Gaià. A les 12 hores la comitiva motera arribarà al Parc del Comunidor d’Altafulla, moment en què donarà inici el vermut amenitzat amb els beats de DJ Pau Plan-Naltros Sols.

L’àpat el servirà la Granja Sant Francesc, a partir de les 14 hores, a un preu de 15 euros amb pollastre, patates, amanida i beguda. Cal inscriure’s prèviament a l’enllaç. Els Djs de capçalera del club amenitzaran la pollastrada i escalfaran la pista per una de les actuacions més esperades, l’artista inclassificable Ariel Santamaria, l’”Elvis de Reus”.

A la tarda, serà el torn de reggae i el northern soul, amb la Dj Anna Albet aka Alberta Franklin. A dos quarts de sis de la tarda entraran a escena Dj’s Reagge Brètols, arribats directament de la capital amb el seu reggae i ska en estat pur.

A les 7 de la tarda, des de Valls, passant per Cabra, Constantí i la Riera, el grup de no versions Bunker Li despentinaran melenes amb el seu rock pop del revés.

La jornada acabarà amb els Dj’s Hand Up!, aka Toni Rude & Pallarretti ben coneguts a l’escena del boogaloo, ska i early reggae.

Durant la celebració d’aquest primer aniversari hi haurà una paradeta amb marxandatge i es mostraran algunes de les motos Vespa dels membres de l’associació.

Cartell oficial de l’esdeveniment d’aquest dissabte.

 

Col·laboració del territori

Enguany, la festa es fa amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i una quinzena d’empreses i professionals del territori que fan possible l’esdeveniment: Granja Sant Francesc, Finques Llevant, La Faustina, Ca la Cori, Pont de Mar Leo, M. Preuss, Peibas, Horta Blanch, BGC Arquitectura i Enginyeria, Super Luna, Garden Gaià, Opisso Studio, La Banya Edicions, Mariscal & Sarroca i Vermuteria La Ramona.

La nova entitat, que aplega fins ara 30 socis de diferents municipis, va néixer de la passió per la clàssica italiana dels seus membres i l’objectiu és fer sortides amb la moto de forma periòdica i descobrir el territori del Baix Gaià.

El club altafullenc organitza rutes de forma periòdica i altres esdeveniments culturals com concerts o sessions de Dj. En aquest any de vida, com explica el seu president, Arnau Clavera, el club s’ha consolidat i ha participat en diverses sortides, una de les més destacades és l’Aplec Modernista dels Països Catalans, que es va fer a Constantí el passat mes d’abril amb la participació de més de 80 vespes de tot l’àmbit dels Països Catalans. “El club -explica el seu president- és un espai on compartim la nostra passió per aquesta moto de Piaggio i, a més, és una plataforma per dinamitzar el territori”. Per això, fan una crida als amants de la Vespa de les poblacions del Baix Gaià que vulguin fer-se socis del club.

Per ser-ne soci, cal enviar un correu electrònic a vcbaixgaia@gmail.com o contactar a través del web del Vespa Club Baix Gaià www.vcbg.cat . A l’Instagram del @vcbaixgaia es poden consultar totes les activitats de la nova associació.