< 1 min.
image_pdfimage_print

Imatge del nou punt de venda de Llagurt a La Fira Centre Comercial

A l’oferta de restauració existent a La Fira Centre Comercial, se li ha sumat ara un nou establiment de l’empresa Llagurt a la Planta Segona. La popular iogurtera, liderada per dos joves empresàries de Girona i que va iniciar el seu camí el 2010, ha obert fa pocs dies aquest nou punt de venda per continuar amb la seva expansió que l’ha portat a tenir 30 punts de venda a Catalunya avui.

Llagurt és la iogurtera capdavantera a nivell català amb un concepte diferencial del producte d’alta qualitat i saludable, utilitzant com a base la recepta tradicional del iogurt fresc, natural i cremós, creant al final un producte ple de proteïnes, calci i vitamines.

Els valors que defineixen Llagurt són la il·lusió a la feina, la implicació en ella i el compromís amb el client a qui se li ofereix una experiència atractiva, divertida i única quan gaudeix d’un dels productes d’aquesta empresa.

L’obertura de Llagurt a La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i la gestió d’actius, permet augmentar l’oferta de restauració ja existent.