2 min.
image_pdfimage_print

Un dels moments de la Nit de l’Arquitectura Tècnica.

 

Més de 180 persones han assistit a la tradicional Nit de l’Arquitectura Tècnica, organitzada pel Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), que enguany ha tingut lloc a l’Infinitum Beach Club de Salou. Aquest acte és un punt de trobada d’homenatge als arquitectes tècnics que celebren els seus 50 i 25 anys de professió aquest any, així com una benvinguda als nous col·legiats i col·legiades que s’han unit al COAATT durant el darrer any. Els homenatjats han rebut un reconeixement especial pel seu compromís i dedicació al llarg dels anys, marcant mig segle o un quart de segle de contribucions significatives al camp de la construcció i el disseny. Enguany, un sol col·legiat celebrava els seus 50 anys de professió, mentre una quinzena han celebrat els seus primers 25 anys.

Un altre dels moments especials de la nit ha estat l’acte simbòlic de benvinguda als nous col·legiats. Seguint la tradició, s’ha fet entrega del casc de obra del COAATT als nous professionals, en aquets cas han estat sis, simbolitzant el seu compromís amb la professió i el seu futur en l’àmbit de l’arquitectura tècnica. Aquest gest no només representa l’inici d’una nova etapa professional per als recent incorporats, sinó també la continuïtat de l’excel·lència i la dedicació.

Foto dels presidents dels diversos Col·legis i del president del CGATE.

 

La Nit de l’Arquitectura Tècnica d’enguany era la primera de la nova Junta del COAATT, que encapçala Xavier Llorens com a president, qui ha recordat en el seu discurs que “un dels reptes del nou equip passa per multiplicar el sentiment de pertinença i la presència institucional o en altres canals com les xarxes socials, per estar presents on se’ns necessiti i demostrar la vàlua que tenim i defensar la professió i el territori”.

Enguany, com a novetat i lligat a aquest repte d’unir esforços i generar sinergies, s’ha convidat aquest acte als presidents dels Col·legis de l’Arquitectura Tècnica que formen part del projecte “Obres Amb Garantia” que s’impulsa des del COAATT. Així, han gaudit del moment els presidents dels col·legis d’Osca, Saragossa, Mallorca i Lleida. A més, ha assistit a aquest esdeveniment el president del CGATE (Consell General de l’Arquitectura Tècnica i Espanya) Alfredo Sanz Corma, i els presidents de tots els Col·legis de Catalunya: Terres de l’Ebre, Girona, Barcelona, ​​Lleida.