2 min.
image_pdfimage_print

Sota el lema “Innova’t. Com millorar la teva empresa al sector turístic i afrontar els reptes dels temps actuals”, l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ha convocat la segona píndola formativa per apropar coneixements sobre una temàtica concreta al col·lectiu comercial i empresarial altafullenc i a aquelles altres persones que vulguin seguir aquesta formació.

La cita és aquest dimarts 9 de març, a les 18.00h i a través de la plataforma Teams, amb tot un expert en màrqueting i el sector turístic, Maurici Segú. L’objectiu principal de la seva xerrada serà posar a l’abast dels qui treballen al sector hoteler -però també en altres àmbits laborals- les eines necessàries per a construir una planificació sòlida a nivell empresarial.

Des d’ATECA es matisa que en aquests moments, prendre decisions, dirigir el negoci en base a elles, saber com gestionar l’equip de treball o visibilitzar l’evolució del sector a curt i mig termini, són els elements clau per sobreviure al moment.

Pel que fa a Maurici Segú, el convidat a aquesta píndola formativa, ha estat director de marketing a TQ3 (grup TUI), Keytel i més tard a Hotusa, llençant nous projectes i connectat a reptes de manera constant. L’any 2012 va crear INNOVAROUT, el seu propi projecte amb l’objectiu d’ajudar a les empreses del sector turístic i, a més, fer que les persones que hi treballen, millorin.

Per assistir a aquesta xerrada online cal fer la demanda d’inscripció i assistència gratuïta enviant un correu a info@ateca.cat. La intenció d’ATECA és prolongar el cicle de les píndoles formatives varies setmanes, abordant sempre temàtiques empresarials que beneficiïn al teixit comercial que té Altafulla.