< 1 min.
image_pdfimage_print

Sempre és interessant saber quan va sorgir la capacitat dels humans de comunicar-nos a través de les imatges i com ha evolucionat aquest sistema de comunicació a través del temps. Fer el recorregut històric no és tasca fàcil però ja és possible veure’n el resultat perquè el Museu d’Arqueologia de Catalunya ha estrenat ara “Art Primer”. Es tracta d’una macro exposició que mostra els orígens de l’art i que, al seu moment, va ser nominada als Global Fine Art Awards.

Un dels espais de la mostra ubicada al Museu d’Arqueologia que podeu veure també aquí, online.

Aquesta exposició la podem veure ara còmodament des de casa, amb l’ordinador o la tablet al davant i amb calma, això sí, en el cas que vulguem gaudir-la. La mostra es divideix en diferents èpoques: l’art dels animals (paleolític), l’art de les persones, l’art de documentar art o tot aquell que, amb els anys, ha esdevingut Patrimoni de la Humanitat.

No us perdeu aquest viatge però, reiterem, feu-ho amb calma i des d’una bona pantalla. Us esperen milers i milers anys d’història que tindreu a un sol clic. Si voleu entrar ja a la mostra… aneu AQUÍ