Els llibres de la Segona República, a la Biblioteca d’Altafulla

Malgrat hi hagi hagut personatges que han volgut destruir la cultura escrita als llibres, aquests han tingut un pes molt important a tota la història de la humanitat d’ençà que es va publicar el primer. Els llibres aporten aprenentatge a les persones sempre en el moment adequat i el lloc concret.

Imatge de l’exposició. Foto: Biblioteca d’Altafulla.

En períodes convulsos també han estat eines imprescindibles. Ara, i com en pocs dies se celebrarà el 90è aniversari de la Segona República, constituïda oficialment el 14 d’abril de 1931, els llibres d’aquella època tornaran a passar a un primer pla.

Per commemorar aquest esdeveniment històric, la Biblioteca Martí Magriñà d’Altafulla ha preparat una interesantíssima exposició que mostrarà alguns dels llibres editats en aquell període, un recull d’obres que parlen d’economia, política, teatre, música, que ensenyen l’anglès o que són de caire infantil, per als més petits.

L’exposició es podrà veure a la pròpia Biblioteca, al carrer Vinyet 1, des del dilluns 12 d’abril i fins el dijous dia 15. Hi podreu anar aquests quatres dies de 10h a 13h del matí i el dimarts i dijous també a la tarda de 16h a 19h.

No us la perdeu. No vàrem viure aquells anys però a través d’aquest recull literari podrem fer-nos una idea de com era.

 

Dos dels llibres de l’exposició. Foto: Biblioteca d’Altafulla.