< 1 min.
image_pdfimage_print

San Sebastián va acollir aquest dilluns 12 d’abril una nova gala de la Guia Repsol durant la qual es van fer entrega dels nous Sols Repsol; les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país.

A la Província de Tarragona, es consoliden restaurants que ja disposaven del guardó com Les Moles d’Ulldecona i Can Bosch amb dos Sols i El Celler de l’Arbocet, Ferran Cerro, Restaurant Miramar, Rincón de Diego i Villa Retiro amb un Sol.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la Província de Tarragona i amb el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 700 socis que en formen part. El Consell s’amplia any rere any amb la incorporació de nous restaurants de referència amb Sols i Estrelles que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.

Alguns dels restaurants de les comarques tarragonines esmentats, són els protagonistes d’un vídeo promocional de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona presentat fa poques setmanes i que podeu veure a continuació.