Els Sols Repsol 2021 mantenen els guardons dels restaurants de les comarques de Tarragona

San Sebastián va acollir aquest dilluns 12 d’abril una nova gala de la Guia Repsol durant la qual es van fer entrega dels nous Sols Repsol; les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país.

A la Província de Tarragona, es consoliden restaurants que ja disposaven del guardó com Les Moles d’Ulldecona i Can Bosch amb dos Sols i El Celler de l’Arbocet, Ferran Cerro, Restaurant Miramar, Rincón de Diego i Villa Retiro amb un Sol.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la Província de Tarragona i amb el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 700 socis que en formen part. El Consell s’amplia any rere any amb la incorporació de nous restaurants de referència amb Sols i Estrelles que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.

Alguns dels restaurants de les comarques tarragonines esmentats, són els protagonistes d’un vídeo promocional de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona presentat fa poques setmanes i que podeu veure a continuació.