2 min.
image_pdfimage_print

Imatge de l’ampolla que el nen va llençar al mar i que s’ha trobat tres mesos després.

 

Que bonic és veure com els mitjans de comunicació fan la seva principal funció, la de comunicar esdeveniments a la societat explicant els fets com són i succeeixen. La història del Tillman, el nen alemany d’onze anys que va llençar una ampolla amb missatge al mar, des de Mallorca, que va trobar tres mesos després un jove passejant per platges italianes, ha acabat de la millor de les maneres.

La forta repercussió mediàtica que ha tingut el cas, que vàrem publicar en aquesta revista després que ens ho fes saber el periodista italià Gennaro Savio, i que després també han publicat els mitjans El Nacional, Diario de Mallorca, Última Hora, El Confidencial, Mallorca Diario o l’alemany Mallorca Zeitung, ha provocat que els pares del Tillman s’hagin posat en contacte amb el Dario Grande, el jove italià que es va trobar l’ampolla a la platja de Bacoli, a 1.400 quilòmetres de distància de Mallorca.

El propi Dario ho explicava aquest diumenge a les seves xarxes socials. Allí deia “Benvolguts amics, estic encantat d’anunciar-vos que he aconseguit posar-me en contacte amb la família del nostre petit somiador. La seva ampolla ha arribat a Itàlia, a les meves mans, i ara Tillman sap que el seu missatge ha trobat casa aquí. De moment, comparteixo l’alegria d’aquesta connexió i espero que la meva carta li arribi per començar una correspondència postal. Gràcies a tots pel suport i per formar part d’aquesta emocionant història!”.

La història no podia acabar de millor manera. El gest de comunicar coses belles, creient en els seus protagonistes, ha fet arribar a bon port el missatge d’aquesta ampolla que ha viatjat per mar i també per les xarxes socials a través de l’oceà de la informació que és avui en dia Internet.