< 1 min.
image_pdfimage_print

Existeix, també, la cultura de la solidaritat i nosaltres ens hi sumem. Concretament des de la revista Altafulles ens sumem a la campanya que, un any més, ha iniciat l’ONG ACNUR per a recollir fons per als qui pitjor ho passaran ara, amb l’arribada del fred.

Viure lluny d’una casa, sense unes parets i un sostre per protegir-se, una estufa per escalfar-se o una manta amb la qual cobrir-se, no és fàcil. Aquesta és la situació a la que s’enfronten milions de persones a l’arribar l’hivern: els refugiats. Les zones més afectades són les de Síria i l’Iraq, i països veïns que acullen refugiats com Jordània i el Líban, on a l’arribar els mesos de desembre a març les temperatures són inferiors a 15 graus sota zero.

Si no actuem ràpid, nens que viuen en refugis i botigues de plàstic podrien morir de fred aquest hivern. Per evitar la possibilitat d’hipotèrmia, ACNUR facilita aïllants per a les botigues i refugis, mantes tèrmiques i calefactors per als refugiats. Tot i que ja s’han repartit materials per més de 630.000 persones desplaçades a Síria, les necessitats són encara més grans.

Tenim un baner/anunci a la columna de la dreta d’aquesta pàgina web, que us portarà directament a un espai on podreu fer una donació econòmica si ho creieu just i podeu col·laborar-hi. Si no trobeu l’anunci no us preocupeu, feu CLIC AQUÍ