< 1 min.
image_pdfimage_print

El Centre d’Estudis d’Altafulla ha anunciat una emocionant col·laboració amb l’Editorial Efadós per a la creació del llibre ‘Altafulla desapareguda’. Aquesta obra s’incorporarà a la coneguda col·lecció ‘Catalunya desapareguda’, que pretén oferir una visió gràfica de la història dels pobles i ciutats del Principat a través de fotografies antigues.

Per aquest motiu, el Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla, fa una crida a la comunitat per a que aportin de manera voluntària fotografies antigues del poble. Es busquen imatges en blanc i negre capturades fins als anys 50 o 60 del segle passat, que poden ser clau per a reflectir l’essència i l’evolució d’Altafulla en el temps.

Els ciutadans que desitgin col·laborar poden lliurar les seves fotografies personalment a la seu del Centre d’Estudis, situada a les antigues Escoles Teresa Manero, cada dimecres de la tarda, de 18 a 20 hores, fins a finals de maig. Alternativament, es poden contactar amb el centre enviant un correu a cestudis@tinet.org o a través de Whatsapp al número 669828742.

Aquest projecte no només preserva la història visual d’Altafulla, sinó que també enforteix la identitat cultural del poble, permetent a futures generacions comprendre millor el seu patrimoni històric i arquitectònic.