2 min.
image_pdfimage_print

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla ha convocat el segon concurs de microrelats que va néixer l’any passat, en plena època de confinament, aconseguint una nombrosa participació.

El certamen literari s’adreça a persones majors de 10 anys i s’estableixen quatre categories, de manera que hi ha els grups de 10-12 anys, el de 13-15 anys, el de 16-18 anys i un quart grup per als majors d’edat. Els qui vulguin, hi poden prendre part fins el proper 18 d’abril (fins les 22.00h de la nit) amb un únic microrelat que tingui una extensió màxima de 200 paraules, pot estar escrit en català o castellà i es pot escriure en prosa, poesia, assaig o altres gèneres literaris.

Com l’any passat, hi ha un fil conductor, una temàtica amb la qual s’han d’inspirar tots els textos i que enguany és “tres generacions”. El jurat tindrà en compte l’originalitat del text, la fidelitat a la temàtica presentada, la capacitat d’impacte del relat i la qualitat literària.

Els participants hauran d’enviar el seu microrelat per correu electrònic a participaaltafulla@gmail.com en dos arxius Word. Un document contindrà només el microrelat (amb espaiat 1,5 i lletra tipus Arial i cos 12) però no s’hi posarà cap dada de l’autor. El nom del document haurà de ser el títol del microrelat. En canvi, el segon document Word és aquell que sí contindrà les dades de l’autor i que caldrà que es digui “PLICA” i tot seguit el nom del microrelat.

Els premis seran un llibre que cada guanyador de cada categoria podrà escollir i adquirir a la llibreria “Regal i paper” per un valor aproximat de 25 euros. El jurat estarà format per Fonxo Blanch, Joan Carnicer, Elena Cobos, Òscar Ramírez Dolcet, Nuria Ruiz, Carlos Terron i els guanyadors de la categoria d’adults de microrelats de l’any passat.

Les bases senceres es poden consultar AQUÍ